برخی از مصرف کنندگان، میزان رست شدن دانه های قهوه را مبنای تصمیم گیری خود در انتخاب و خرید قهوه کافئین بالا قرار می دهند و معتقدند که برشته کردن قهوه، بر قدرت و محتوای کافئین قهوه تأثیر می گذارد. اکثر قهوه خورها موافق هستند که طعم قهوه بو داده تیره، قوی تر از بو داده روشن است. برای اینکه بتوانید این تفاوت قدرت قهوه را متوجه شوید، باید آن ها را بچشید. این در حالی است که شکر و خامه، طعم قهوه را نرم می کنند و ممکن است تشخیص تفاوت بین رست های مختلف را سخت و حتی غیرممکن کنند.
نحوه برشته شدن دانه ها بر قدرت قهوه شما تأثیر می گذارد. هم سطح کافئین و قدرت کلی قهوه تحت تاثیر میزان رست شدن دانه ها قرار می گیرد. در هنگام خرید قهوه کافئین بالا لازم است توجه کنید که رست های دارک طعم قوی تری دارند؛ زیرا هرچه دانه های قهوه طولانی تر برشته شوند، طعم آن ها بیشتر تغییر می کند و طعم خاص و دودی ویژه ای به خود می گیرند.
اما میزان رست شدن چگونه بر روی عطر و طعم قهوه تاثیر می گذارد؟ ثابت شده است که تفاوت رست های مختلف به صورت معکوس بررسی می شود. یعنی به طور کلی، هرچه میزان برشته شدن دانه ها بیشتر باشد، طعم قهوه، قوی تر و میزان کافئین آن، کمتر خواهد بود و بالعکس. پس برای خرید قهوه کافئین بالا، پیشنهاد اول در میان انواع رست، رست لایت است.
رست لایت:
در قهوه های لایت رست، محتوای کافئین بالاتر، اما عطر و طعم آن ضعیف تر خواهد بود. البته این ضعیف بودن در مقایسه با قهوه دارک رست بیان شده است و قهوه لایت رست هم طرفداران زیادی دارد. در بین انواع رست، برای داشتن بالاترین میزان کافئین، بهتر است به سراغ قهوه های لایت رست بروید.
رست دارک:
محتوای کافئین کمتر و طعم قوی تر از ویژگی های بارز قهوه دارک است. البته متغیرهای زیادی در این امر تأثیرگذار هستند. برای اینکه موارد بالا درست باشد، باید همان تنوع را با هم مقایسه کنید و آن را به همان روش دم کنید. برخی از انواع و روش های دم کردن، محتوای کافئین بسیار بیشتری تولید می کنند و قدرت قهوه ارتباط مستقیمی با روش دم کردن دارد.
:: بازدید از این مطلب : 45
|
امتیاز مطلب : 16
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4